2015. augusztus 30., vasárnap

Fotók tengerében

Nincs is annál jobb érzés, mint amikor a kezünkbe kerülnek az elkészült esküvői fotók. Szám szerint egészen pontosan 945 db retusált kép. (Na jó, azért a videó nézegetése is tökéletes élmény visszaidézés, na de már nagyon vártuk a fotókat!)
A képek magukért beszélnek, tökéletesek, nem hiába a legjobb választás volt Herman Peti (honlapja) - most sem választanánk másként. Aki ilyen csodaszép képeket szeretne, annak nagyon kell sietnie, mert a jövő nyárra nincs már sok szabad helye - mi is majdnem egy évvel előtte kötöttük le.
Ide főleg rólunk készült képeket teszek fel (előre elnézést kérek a vendégektől), de a facebookra igyekszem rengeteget feltenni - hogy legalább mindenki egyszer rajta legyen.
Még egyszer köszönök mindenkinek mindent - a szülőknek hogy ilyen csodálatos lehetett, Adrinak és Dórinak a sok segítséget, Dávidnak - hogy szinte egész nap furikázott, Györgyinek a csodás hajamat, Ildónak a csodaszép sminkemet, a fotósoknak és videósnak hogy ilyen szépen megörökítettek minket, a Dj-nek, hogy nagyon jó partihangulatot varázsolt, a Bambuszbárosoknak hogy minden olyan dekoráció lehetett amit megálmodtunk és még sorolhatnám - szóval mindenkinek.

(Az esküvőn résztvevőknek facebookon kérésre átküldöm az összes fényképet tartalmazó linket)

És akkor jöjjön egy - a bőség zavara miatt - nehezen kiválasztott válogatás: (Bori legújabb bejegyzésében is igazat ad nekem, hogy túl sok a jó kép /itt olvasható/)



































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése